Sukuseuran hallituksen käsittelemät asiat kokouksessa

9.10.2011

Päätettiin pyytää jäsenistöltä ideoita sukuvaakunan aiheeksi. Vaakunan tulee täyttää heraldiikan lait. Mauri Lehikoinen antaa asiasta lisätietoja ja ottaa vastaan ehdotukset jotka tulee lähettää 1.3.2012 mennessä mauri.lehikoinen@gmail.com

Sukuretken järjestäminen 2012

Retki pyritään järjestämään heinäkuussa 2012 ja käyntikohteina tulee olemaan Juuan Nunnanlahden vuolukivijalostus ja Larinsaari Kosula. Retkelle osallistujien tulee jättää henkilöautonsa Nunnanlahteen josta matkataan yhteiskuljetuksella Kosulaan. Osallistujilta peritään osallistumismaksu joka pitää sisällään kahvituksen, linja-autokyydin ja Kosulan perimän pääsymaksun. Päivi Mänty ja Juhani Lehikoinen hoitavat retkijärjestelyt ja asiasta tiedotetaan maaliskuun 2012.

Lisäksi päätettiin järjestää hallituksen ja sukututkijoiden yhteiskokous Kolin kurssi- ja leirikeskus Future Freetimessa (ent. Kopravaaran koulu) sukuretkipäivänä 2012 Kosulassa käynnin jälkeen.

Seuraava sukukokous on Ellin-päivää edeltävänä päivänä ja näillä näkymillä se olisi 13.7.2013.

Hallitus toivoo jäsenistöltä lisää aloitteita ja ideoita sukuseuran toimintaan. Niitä voi antaa kaikille hallituksen jäsenille.