Kesän 2017 sukuretki

6.7.2017

Tämän kesän sukuretki pidetään Pohjois-Karjalassa. Retkipäivä on su 16.7. ja se suuntautuu Hammaslahteen. Klo 13 kokoonnumme Tarja Lehikoisen emännöimään Honkavaaran Perinnepihaan, osoite Rekivaarantie 22, Hammaslahti.

Alussa on yhdessäoloa lounaan äärellä. Retkeen sisältyy myös tsasounan esittely, lyhyt luontopolku sekä suvun omaa kesäteatteria. Perinnepihan alueella on katettu katsomo ja estradi on vapaa kaikille, jotka haluavat esittää runoja, laulua, sketsejä, lyhyitä näytelmiä yms. Toivomme, että mahdollisimman moni innostuisi ja kokoaisi ryhmän esiintymään tai esiintyisi yksin. Ilmoitathan meille suunnitelmistasi, niin osaamme aikatauluttaa päivän ohjelman. Voimme pelata myös kyykkää.

Retken hinta on 16 €/sukuseuran jäsen, 20 €/muut aikuiset, 8 €/ lapsi 4-12 v, 16 €/nuori 13-18 v ja 0 €/alle 4 v. Hinta sisältää lounaan ja iltapäiväkahvit.

Retkelle täytyy ilmoittautua etukäteen viimeistään la 8.7. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos sinulla on muita erikoisruokavalioita kuin laktoositon ruokavalio. Ilmoittautua voi Lehikoisten nettisivun lomakkeella tai soittamalla Olli Lehikoiselle, puh. 040 507 6998. Ilmoitathan, jos tarvitset kyytiä. Pyritään järjestämään tarvitseville kimppakyytejä.

Ilmoittaudu tästä